Etiquetes

dimarts, 26 d’abril del 2011

Dona i tic



Les noves tecnologies ja no són tan noves, dia rere dia ens semblen més properes i necessàries. Però, d'altra banda encara són moltes les dones que es resisteixen a aventurar-se a obrir un compte de correu electrònic, formar part d'una xarxa social o simplement  fer d'internet una eina més dins del ventall de recursos tecnològics que a poc a poc ens han anat facilitant les tasques domèstiques i públiques. Algunes dones solen dir que l'ordinador és una pèrdua de temps i que no se senten gens seduïdes per quelcom que no els facilitarà per res el seu "que fer" diari. Normalment aquestes dones coincideixen a opinar que la rentadora va ser el millor invent, i que també ho va ser el telefono, i tanmateix la televisió. Avanços tecnològics que ens van permetre no desatendre les nostres obligacions familiars.
Potser m'equivoqui en pensar que oculten un petit sentiment de por, de temor a fer el ridícul. Pensen que aquest nou aparell se'ls resistirà com va passar amb la programació del reproductor de vídeo.
No se m'acut  res millor per animar-les que dir-les que qualsevol no pot posar una rentadora, que  hi ha qui encara  no en sap ben bé perquè la roba blanca li surt de color rosa.

1 comentari:

  1. Las tecnologías de la información y la comunicación no son ninguna panacea ni fórmula mágica, pero pueden mejorar la vida de todos los habitantes del planeta.
    A nadie sorprende estar informado minuto a minuto, comunicarse con gente del otro lado del planeta, ver el video de una canción o trabajar en equipo sin estar en un mismo sitio. Con una rapidez impensada las Tecnologías de la información y comunicación son cada vez más, parte importante de nuestras vidas.

    Un saludo.

    ResponElimina